Шампионът Лудогорец започна по неприятен начин сезона, след като падна тежко с

...
Шампионът Лудогорец започна по неприятен начин сезона, след като падна тежко с
Коментари Харесай

Шампионът "Лудогорец" бе унизен във Враца

Шампионът " Лудогорец " стартира по неприятен начин сезона, откакто падна тежко с 1:3 гостуването против " Ботев " (Вр) в I кръг на Ефбет лига. Само преди седмица разградчани изгубиха и мача за Суперкупата на България - от " Локомотив " (Пд), освен това като домакини.

Днес във Враца по никакъв метод не личеше, че домакините се бориха да не изпаднат през предишния сезон. " Лудогорец " игра много постепенно, а нещата напълно потеглиха надолу от 33-ата мин., когато капитанът Светослав Дяков получи втори жълт картон - за задържане на Даниел Генов.

Валери Домовчийски откри резултата за " Ботев " в 43-ата мин. след центриране на Генов. Последният удвои в 47-ата мин., откакто довкара топката, която бе отбита от вратаря Ренан след първичен удар на Аласан Н`Диайе. Генов можеше да означи и още един път, само че в 64-ата мин. улучи лявата греда. Вместо него обаче се разписа Петър Атанасов в 83-ата мин. след неумела интервенция на Антон Недялков. До края само " Лудогорец " съумя да понижи, откакто бразилецът Каули вкара дузпа в спомагателното време, отсъдена за попречване на резервата Доминик Янков.

" Днес доминирахме в мача, даже при 11 на 11 доминирахме на терена, след изгонването на Дяков стана още по-лесно. В тима ни има момчета, които желаят да се развиват, имаше дисциплинираност, тактическа, сътворяваме проблеми на другите тимове. Не имам вяра " Лудогорец " да подценява който и да е тим, работил съм там, просто през днешния ден може би се получи леко стъписване. Това е футболът, другият тим остана с човек по-малко, доминирахме, " Ботев " (Враца) да победи " Лудогорец " е нещо доста. Хората, които ме познават, знаят, че не обичам отбранителния футбол, опитваме се да играем атакуващо ", разяснява треньорът на домакините Антони Здравков.

Поставеният напрегнат чешки ментор на " Лудогорец " Павел Върба пък съобщи: " Лошо начало на сезона. Началото на мача подсказваше, че не започнахме добре - дадохме самодейността на домакините. И аленият картон повлия, само че съгласно мен и без него домакините справедливо завоюваха. Играхме едва в този мач. Аз не съм подценил никого, домакините бяха задоволително настоятелни. Не мисля, че положението на терена или времето е повлиял по някакъв метод. Играч, който има един жълт картон не би трябвало да прави подобен фаул. Няма ли дисциплинираност, няма по какъв начин да има триумфи. Трябва да обърнем внимание на този детайл. Не е обикновено в последните три мача да получим три червени картона и да играем толкоз време с понижен състав. Проблемът в офанзивата е явен, може би играчите би трябвало да са по-активни в предни позиции. Някой футболисти не играха добре в нападателен проект. Имаме и проблеми в тази зона. Но подвигаме главите и започваме изначало, би трябвало да си стъпим на краката. Не знам дали това е рецесия, само че резултатите сега са неприятни. Не сме по никакъв начин удовлетворени сега и ще гледаме по какъв начин ще излезем от това състояние ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР